Safareig Poètic, amb una exquisida presentació de L'Eduard López que ha desgranat i lluït amb una gran professionalitat el meu poemari "Versant en Femení" (Ed. Neopàtria), ens ha endinsat en el món dels sentiments que amb una mestria indiscutible ha estat interpretat per les veus dels rapsodes que han volgut vestir els poemes amb un caliu entranyable, acompanyats de la música d'en Xavier Marcos.
Un especial i emotiu agraïment a tot el públic assistent, que s'han apropat a aquesta Sala Santa Llúcia de Reus per escoltar-nos.
Un gran dia per recordar el vostre recolzament, Carmina Ral, Isabel Fornos Vilanova que van fer una emotiva lectura, a dues veus, d'una part del pròleg de l'Eulàlia Ripoll i seguidament recitat dels poemes amb Xavier Aluja Guasch, Carme Simó Olivé, Josep Lleixà Fernández, Diana Cruzado, Xavier M (Xavier Marcos), Esther Llauradó Español (sempre al cor).
A la Roser Burillo GómezHelena Martínez Ferreruela, Josep M Bareyns, Cori Gibert, entre d'altres, un plaer el vostre suport.
Emocionada!


Resenya: Una vegada més, la trobada poètica del Safareig es va vestir de gala i va ocupar l'auditori de la Sala Santa Llúcia, per presentar el poemari de la Carme López Arias, "Versant en femení". 
La jam de novembre va estar centrada en la presentació del llibre "Versant en femení" de la Carme López Arias.
L'acte es va iniciar amb una interpretació del cantant Xavier Marcos de "Sonet", cançó de M. del Mar Bonet sobre text de Bartomeu Rosselló-Pòrcel.
Va seguir la presentació del llibre a càrrec de l'Eduard López Mercadé, que va fer una anàlisi de les diverses parts que componen el llibre, titulades "Sensacions", "Reflexions" i "Sensualitat".
Acte seguit, diversos rapsodes van recitar una selecció dels poemes que componen el llibre, però abans Carmina Ral i Isabel Fornos van llegir a dues veus una part del pròleg del llibre, de la poeta Eulàlia Ripoll.
Xavier Aluja va recitar “Què ens queda”, Carme Simó "Encara no” , Josep Lleixà i Diana Cruzado van recitar conjuntament un altre de les peces del poemari, amb una traducció al castellà de la mateixa Diana Cruzado.
Xavier Marcos va llegir “Una paraula només”.
La Carme López va recitar a partir d'aquell moment "Cuinar-te" i una tria àmplia de la tercera part del poemari.
Per finalitzar, Xavier Marcos va cantar dues cançons més.
Moltes gràcies a la Carme, per presentar-nos tan magnífica obra, i al Xavier Marcos i els rapsodes que ens van premetre completar una excel·lent vetllada poètica i musical. 
(Eduard López)
Fotografies d'Elena Giménez





























Comentarios

Entradas populares de este blog